Puhutaan unionista, euroopan unionista

Kirjoitan euroopan unionin tietoisesti pienellä, kunnioituksen puuttumisen merkiksi. En pidä EU:sta, koska se ei pelaa avoimin kortein. SE ei ole pelkkä kauppasopimus, kuten se on meille alunperin myyty. SE haluaa nyt sit kuitenkin kaiken. SIIS jäsenmaan budjetin kokonaisuudessaan, määräys- ja päätösvallan ja kaiken mitä jäsenmaalla on ollut. SIIS KAIKEN. Siten, että jäsenmaasta tulee vain suurin piirtein saksan maakunta, joka on vain saksan tai brysselin toimiston yksi haitake. Verotulot kelpaa ja se "palkkaa" suomalaisia näennäisillä MEP äänetyksillä sinne "päättämään" lue hengailemaan, jotta päättäjät pysyy tyytyväisinä ja kansalla on valheellinen kuva unionin demokratiasta. Todellisuudessa, EU ei ole demokraattinen eikä se suosi paikallista päättämistä, vaan sitä, että kaikki päätösvalta viedään kauas jättisuuriin kommunistisia koneita muistuttavaan linkoon...jossa pienet asiat katoavat eikä vastausta viestiin kuulu ikinä.

MIKSI SUOMI LÄHTI TÄHÄN MUKAAN? 
EU on kirjaimellisesti pullataikina- alkaa sanomalla puhelinmyyjälle "ehkä" ja
sitten siitä tulee "jotenkin vahingossa" kestotilaus, ilman irtisanomisehtoja.

MIKSI KAUPPASOPIMUS ONKIN LIITTOVALTIO?


Kuva saattaa olla tunteita herättävä, mutta niin on euroopan unionikin ja tapa millä sitä tehdään. 
Joo, ei naurata ollenkaan, että Suomen talous on ajettu alas unionin alttarille ja Suomen taloutta ei nousta puolustamaan PELOSTA! 


Miksi EU ja YK myy ahdistusta?
Miksi lapsille myydään ympäristöahdistusta, AIKUISTEN TEKEMÄSTÄ SOTKUSTA? 
Ilmasto muuttuu, se on varmaa, se on muuttunut ennenkin. Todellisempaa on aikuisten aiheuttamat sotkut kuten: kaivoslaki, pohjavedet, korruptio, ruoan puhtaus, väkivalta arjessa (kotona, kaduilla), ilmansaasteet, perustuslain rikkominen, YK:n kaksoisrooli, uskontojen missiot....  Sen siivoaminen aloitetaan tekemällä ITSE ympäristöystävällisiä valintoja. Lapsi tekee, lapset ovat vielä lähellä tekemisiään,  mutta TEKEEKÖ AIKUINEN? Aikuinen lentää lentokoneilla silti taivas tomusta sakeana, ostaa KALLIIMMAN UUDEN AUTON, jotta naapuri ei pääse kettuilemaan, ostaa silti kotiin lisää sähköä kuluttavaa elektroniikkaa (korvaus läsnäolon puutteesta/ lahjonta), laittaa styroksia/ muovia, koska se on halvinta.... ELÄMÄ ON PÄÄTÖKSIÄ. 

MIKSI LAPSILLE MYYDÄÄN AHDISTUSTA JA SYYLLISYYTTÄ? Sanokaa, te 4n valtakunnan edustajat/ unionistit, miksi lapsille myydään ahdistusta, jolla ne voi syyttää aikuisia - JA MISTÄ? 
TULOS: lapset ja aikuiset ahdistuu, tuntee syyllisyyttä HIILIDIOKSIDISTA JOTTA pysyvät pää kumarassa, kuuntelevat JA TOTTELEVAT KUN KOMENNETAAN - VAIKKA LIITTOVALTIOON.


ON TÄTÄ ENNENKIN MYYTY - AIKA SAMOISTA SYISTÄ. JOTKUT ASIAT EIVÄT VAAN MUUTU. 







26.3.2019

Kommentit